Energy Report

Energy_Report
Dupa 10 ani PDF Imprimare Email
Polemici
Scris de Ninel Ganea   
Joi, 08 Septembrie 2011 06:44

wtc3-copy

In ruinele celor doua turnuri gemene, prabusite in urma cu 10 ani, a fost gasit un pasaport apartinand unui arab, Satam Al Suqami. Aceasta descoperire a pus autoritatile americane pe urmele atentatorilor.

La Pentagon, printre ramasite materiale, si-a facut aparitia un alt act de identitate. Perfect intact. Metalele au fost vaporizate, cutiile negre ale avioanelor nu au fost gasite, insa documentele unor membri ai “Al Queda” nu au ars.

La catva timp dupa ce Turnurile Gemene s-au prabusit, o alta cladire din apropiere, WTC 7, s-a facut una cu pamantul, desi nu a fost lovita de niciun avion. “Autorul moral” al atentatelor, Osama bin Landen, a fost ucis de trupele americane, dar trupul sau nu a putut fi aratat pentru ca a fost aruncat in mare. Asa, ca din senin.

Nu este teoria conspiratiei, ci varianta oficiala difuzata de autoritatile americane.

La putin timp de la eveniment, presedintele SUA George W. Bush avertiza populatia sa nu se increada in teoriile conspiratiei, desi explicatia aprobata era de un conspirationism pur:  un grup de teroristi islamici fara instructie militara doboara sistemul de securitate al celui mai puternic stat din istorie si pun jos in cateva ore simbolurile sale.

La 10 ani de la eveniment, odata cu explozia internetului, povestea guvernului american incepe sa-si piarda tot mai mult din credibilitate. Stirile alternative sunt puse cap la cap, iar oamenii isi pot face o parere mai clara despre ce s-a intamplat. Chiar daca nu exista o teorie unificata, este relevant ca interpretarea musulmana cade, pe zi ce trece, in ridicol.

Multe informatii contradictorii provin chiar din media traditionala. BBC a publicat o stire ce dezvaluia ca mai multi “atacatori” traiesc bine mersi deoarece, pur si simplu, nu au fost in avioanele deturnate. La catva timp, un documentar al aceluiasi post de televiziune dezvaluia ca Al-Queda, organizatia considerata responsabila de masacru, are o existenta fictiva, fiind practic incapabila de a pune in aplicare un asemenea plan. De asemenea, in istoria omenirii, singurele cladiri prabusite din cauza unui incendiu sunt cele doua turnuri gemene, desi au fost proiectate sa reziste la temperaturi de 1600 grade Celsius. Incendiul a atins 650 de grade C.

 “Au fost construite sa reziste la aproape orice, incluzand uragane....bombe si la impactul cu un avion” (Hyman Brown, managerul responsabil de constructia turnurilor).

In alta ordine de idei, unul dintre membrii Comisiei de Ancheta asupra evenimentelor 9/11, declara ca “investigatia este compromisa. Este un scandal national. Dar Casa Alba vera sa musamalizeze intreaga poveste”. Pe altii, Pentagonul nu a facut altceva decat sa-i puna pe niste piste false. “I was shocked at how different the truth was from the way it was described….The tapes told a radically different story from what had been told to us and the public for two years….This is not spin. This is not true”.

Insa suspiciunea privind evenimentele de la 11 Septembrie nu se margineste doar la membrii comisiei sau la conspirationisti lunatici. Senatori, fosti militari, membri ai serviciilor speciale, experti in arhitectura si constructii , oameni de stiinta, familiile celor decedati, magistrati, psihiatri, toti contesta povestea oficiala prezentata initial (vezi link http://www.prisonplanet.com/establishment-prepares-911-official-story-onslaught.html).

E prematur, cred, a incerca o identificare a responsabilor pentru evenimentele teribile de acum 10 ani. Dar niciodata nu e inutil a studia istoria si a vedea daca putem accepta pe cuvant de onoare teoriile fantastice oferite de guvernanti... Iar Operatiunea Northwood, Golful Tonkin, Afacerea Lavon sugereaza ca mecanismele psihologice din spatele declansarii oricarui razboi sunt exploatate fara niciun fel de mila.

“The desired resultant from the execution of this plan would be to place the United States in the apparent position of suffering defensible grievances from a rash and irresponsible government of Cuba and to develop an international image of a Cuban threat to peace in the Western Hemisphere” (motivarea Operatiunii Northwood de catre Departamentul Apararii ce includea deturnarea si bombardarea unor obiective de pe teritoriul SUA, urmand ca responsabilitatea sa fie plasata pe umerii Cubei).

Share/Save/Bookmark
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Joomla 1.5 templates free, site hosting business.

Recomandam

Banner

Caută

Recomandam

Banner

Recomandam

Banner