Energy Report

Energy_Report
Crestinul terorist PDF Imprimare Email
Religie
Scris de Ninel Ganea   
Joi, 25 August 2011 10:01

 christian-soldierE un caz inca foarte putin probabil pentru noi dar, de dragul experimentului, sa ne imaginam urmatoarea situatie: aveti o neincredere constanta fata de puterea centrala a statului, ati prefera mai degraba o autoritate locala sau regionala, nu credeti ca imigratia are un rol benefic in comunitatea dumneavoastra, si se intampla sa considerati imorale avorturile si casatoriile intre persoane de acelasi sex. Ei bine, daca bifati macar cateva din conditiile de mai sus, nici macar pe toate, va incadrati cu succes in categoria extremistilor de dreapta, asa cum sunt ei definiti de guvernul american intr-un document aproape aiuritor. 

Din punct de vedere istoric, suspectii de serviciu pentru o asemenea eticheta sunt crestinii, mai ales ca acestia mai au si obiceiul sa creada in “sfarsitul vremurilor”, ceea ce este considerat periculos in ochii autoritatilor de la Washington.

“Antigoverment conspiracy theorist and “end times” prophecies could motivate extremist individuals and groups to stockpile food, ammunition, and weapons. These teachings also have been linked with the radicalization of domestic extremist individuals and groups in the past, such as violent Christian Identity organizations and extremist members of the militia movement”. 

De asemenea, recent senatorul democrat Sheila Jackson Lee a afirmat ca militantii crestini au un plan evident de a submina democratia americana.

Din cate se pare, echivalarea crestinilor cu teroristii sau, in fine, cu indivizi suspecti pentru ordinea statului, devine pe zi ce trece o realitate comuna, desi deloc intamplatoare. Primii pasi au fost facuti demult si s-a mizat pe o politica de ridiculizare, demitizare si acuzare. Libertatea de expresie a fost invocata pentru a sustine convingerile anticrestine, dar acelasi drept fundamental le este refuzat astazi crestinilor deoarece credinta le este considerata nedemocratica. De pilda, in SUA studentii beneficiaza de libertate de exprimare cata vreme subiectul nu este religios, in caz contrar devenind neconstitutionala (Stein v. Oshinsky, 1965; Collins v. Chandler Unified School District, 1981), un monument memorial nu poate fi ridicat in forma de cruce (Lowe v. City of Eugene, 1969), iar copiii nu au voie sa vina mai devreme la scoala pentru a se ruga (State Board of Ed. v. Board of Ed. of Netcong, 1970).

Iar persecutia sangeroasa a crestinilor din statele orientale, desi  camuflata cu dibacie de media occidentala, reiese cand si cand la suprafata, insa fara ecouri prea puternice. (Un articol foarte bun pe aceasta tema a fost scris de Dragos Paul Aligica si poate fi citit aici.

Iar cateva exemple, ce-i drept mai soft, de prigoana pot fi gasite si in Anglia acolo unde o angajata a British Airways a fost expediata acasa deoarece a refuzat sa-si dea jos cruciulita de la gat, o infirmiera a fost trimisa la munca de birou pentru un motiv identic, iar unui cuplu de asistenti sociali le-a fost interzisa ingrijirea copiilor pentru ca le predau doctrina crestina in privinta (homo)sexualitatii, desi aveau o experienta in domeniu absolut impresionanta.

Toate aceste exemple indica o directie constanta in ultimii zeci de ani si ar fi hazardat sa credem ca lucrurile se vor opri aici. In atmosfera antireligioasa ce domina, in special, Occidentul crestinii vor fi vazuti in permanenta drept tapi ispasitori, responsabili pentru neajunsuri de tot felul. Si de aici pana la alte grozavii, astazi aparent de neinchipuit, nu este o distanta prea mare.

Nota: Articolul a fost inspirat de mai multe referinte gasite pe siteul prisonplanet.com

Share/Save/Bookmark
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Joomla 1.5 templates free, site hosting business.

Recomandam

Banner

Caută

Recomandam

Banner

Recomandam

Banner